top of page

Strategia ja muutos – draamaa, romantiikkaa vai komedia?


Nämä tarinat syntyvät pettymyksestä ja epäonnistumisesta. Ne syntyvät myös oppimisesta ja rohkeudesta yrittää yhä uudelleen ja oppia lisää. Rohkeus, sitkeys tai luottamus eivät useimmalla meistä riitä viemään uudistuksia maaliin. Ja jos menestystä siunaantuu, tarinat kirjoitetaan jälkeenpäin - siloteltua polkua.

Paras tarina on kuitenkin totta. Paras tarina on se, jonka lopputulosta kukaan ei ennalta tiedä. Tällä tarinalla ei ole vielä loppua – tämä tarina voi kääntyä komediaksi, draamaksi tai romanssiksi. Siksi tämä tarina strategiasta ja muutoksesta, pettymyksistä ja epäonnistumisesta, oppimisesta ja rohkeudesta yrittää uudelleen.

pinnalla
uudet tekstit
arkisto
Etsi hakusanalla
No tags yet.
seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page